Over Ons

Carifruits NV is begin 1997 opgericht en begon in eerste instantie alleen met het verwerken van lokale vruchten tot pulp, zuurgoed en vruchtenjam. Al vroeg zag Carifruits in dat er een gebrek was aan lokale fruitdrank en begon toen met het produceren van haar eerste fruitdrank, onder de naam Coropina. Begin 2010 begon Carifruits zich te realiseren dat de huidige fabriek niet meer voldeed aan hun eisen en begon te kijken naar een nieuwe locatie. In december 2010 gaven ze de opdracht om een nieuwe fabriek te bouwen en in juni 2012 nam Carifruits die in gebruik.

Missie

Carifruits staat voor kwaliteit en een ruime keuze! Wij bieden een variatie aan heerlijke producten, geïnspireerd door de natuur. Vanzelfsprekend voldoen wij en onze producten aan de hoge internationale kwaliteitsnormen.

Visie

Wij willen verder groeien door onze producten en diensten te blijven verbeteren en innoveren. Zo streven we ernaar om de markt steeds te verrijken met nieuwe producten en smaken. Een klantgerichte benadering staat hierbij voorop.

Wij staan voor

Natuurlijk
Betrouwbaarheid
Respect
Trots
Innovatie
Kwaliteit

Kwaliteitsbeleid

Het kwaliteitsbeleid van Carifruits N.V. is gericht op het leveren van producten van hoge kwaliteit. We blijven continue onze processen en producten verbeteren.

Kwaliteit en voedselveiligheid

Het produceren van voedselveilige en kwalitatief hoogwaardige producten conform de wettelijke eisen en de eisen van afnemers.

Arbeidsomstandigheden

Het creëren van optimale arbeidsomstandigheden waarbij veiligheid, gezondheid, welzijn en algemene tevredenheid van de medewerkers centraal staan.